rate Macedonia

Hotels & Restaurants Macedonia

Добредојдовте на официјалната страница, се надеваме ќе пронајдете соодветен хотел и ресторан

повеќе информации
rate Macedonia

Hotels & Restaurants Macedonia

Добредојдовте на официјалната страница, се надеваме ќе пронајдете соодветен хотел и ресторан

повеќе информации
rate Macedonia

Hotels & Restaurants Macedonia

Добредојдовте на официјалната страница, се надеваме ќе пронајдете соодветен хотел и ресторан

повеќе информации

Hide Main content block

Изберете Хотел, Мотел, Вила, Апартман, Конак или Викендица што ќе Ви овозможи Пријатен Престој

Локации од цела Македонија само за Вас на едно место!

 • graduation
  1268

  Активни понуди

  Не пропуштајте ги промоциите и понудите на хотелите и рестораните!

 • users
  26806

  Членови

  Промоции и креирани посебни понуди за сите членови на Hotels Macedonia. Регистрирај се и биди дел од нас!

 • leanpub
  5808

  Букирања

  Бидете дел од Hotels Macedonia букирајте престој и добијте попусти и промоции.

 • globe
  80

  Општини

  Хотели, Мотели, Хостели, Апартмани, Викендици, Вили низ цела Македонија. Изберете го Вашиот престој денес!

Пребарај Хотел, Ресторан

Keyword
Categories
Локација

0 1 Наша Препорака

Изберете некоја од препораките за пријатен и релаксиран престој
 • All
  All
 • cache/resized/3fe3785c199ac066e344294772e49c67.png
  Апартмани
 • cache/resized/02a81ea7ce8e69a6aa4bbb07d422e345.png
  Брза Храна
 • cache/resized/4b4093b08e6e169e17350d14c6dc2fef.png
  Викендици
 • cache/resized/4504c7428ecdfcdf3d719f47f1166e27.png
  Вили
 • cache/resized/b4d3259a6e622fabc228bb368158fce2.png
  Винарии
 • cache/resized/83253c73a6374a5337d3d8611bb9f058.png
  Здрава Храна
 • cache/resized/08b864bfd832424275db2a9210054db9.png
  Кетеринг
 • cache/resized/2347aa6d8ea1f437210ede554991bf4a.png
  Конаци
 • cache/resized/4f73f4a25d2390968bbe1ef1c9c3bd66.png
  Мотели
 • cache/resized/0fd162aeca0d49fcf9d0ce603957baeb.png
  Пекари, фурни
 • cache/resized/7d48db948dca0cc4de569ea6b1e8449e.png
  Пицерии
 • cache/resized/a4365caa76140bcef3da4575a350fba6.png
  Ресторани
 • cache/resized/a6939959aad4bb6f25d5637d8f3a752d.png
  Слаткарници
 • cache/resized/6f8b729fc9206e39a04a5233221d46b5.png
  Хостели
 • cache/resized/aba6ed3911e48dc3c842ebc424807f90.png
  Хотели
cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

cache/resized/fd1d51f6f98e04835f3bf6c0d0009b7f.jpg
27 May 2020 56 hits

Хотел Сателит

cache/resized/9c9c68dd3a3923a747f84e220ec38cce.jpg
26 May 2020 59 hits

Хотел Ексклузив

cache/resized/81508748fe3d0ac6ff6af39ebde225ce.jpg
24 May 2020 50 hits

Хотел Есперанто

cache/resized/5be1f1f76b62fe4ec236b481213ab3ad.jpg
24 May 2020 40 hits

Хотел Силиа

cache/resized/2897ab6939821b798505b715f6a7e94a.jpg
20 May 2020 83 hits

Хотел Грин Центар - Гили

cache/resized/e9a781e962319984737e5284f372aaa1.jpg
19 May 2020 51 hits

Кристал Палас

cache/resized/e4531a5fc8e3b19496ccac615a07c3dd.jpg
25 May 2020 58 hits

Хотел Пине

cache/resized/c28859cd89f0e6953ebec0209d479107.jpg
25 May 2020 67 hits

Хотел Тутто

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/b2b18a2f4f8d237401dcb219ee270549.jpg
26 May 2020 93 hits

Хотел Сириус

0 2 Изберете сместување

Изберете некоја од локациите и испланирајте го Вашиот одмор!

Реклами

0 4 Event Coming Soon

Has no item to show!

0 5 Наша препорака

Хотели, Мотели, Хостели, Апартмани, Викендици, Вили низ цела Македонија. Изберете го Вашиот престој денес!
cache/resized/53ed63feb897b2b8a5bfabd6b43b5d4d.jpg

Вила Ноар

Викендица Ноар се наоѓа на Шапка. Лоцирана во прекрасна и еколошки чиста природа и лесно достапна, оваа вила е на 100 метри оддалеченост од ресторан ...
cache/resized/6bd31d93fa9488f541c08c578536dcce.jpg

Вила Lux Маврово

Villa Lux Mavrovo е новоизградена луксузна вила, во срцето на Маврово, во непосредна близина на скијачкиот центар. Располага со 2 ката, првиот ...
cache/resized/aec152b93f9cc4e3dfba7f95e9db7c89.jpg

Вила Бело Езеро

Вила „Бело Езеро„ се наоѓа на одлична локација во строг центар, поточно на самиот кеј на Охридското Езеро. Располага со 8 двокреветни соби, и два ...
cache/resized/488b6c1c4f216274e14bb1856a1bad17.jpg

Апартман TIM 1

Апартманот Тим 1 се наоѓа спроти градскиот парк, близу до сите кафани и ресторани во Дебар Маало поточно спроти Вардар Мебел. Има една спална ...
cache/resized/043860feefe5795237b67cf372e15f0c.jpg

Апартмани Николиќ

Апартманот се наоѓа во станбениот комплекс во Маврово, на 10 минути пешачење од Старата Стаза и 900m оддалеченост од СКИ лифтот Стар. Апартманот ...
 • client 1
 • client 2
 • client 3
 • client 5
 • client 7
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…