rate Macedonia

Hotels & Restaurants Macedonia

Добредојдовте на официјалната страница, се надеваме ќе пронајдете соодветен хотел и ресторан

повеќе информации
rate Macedonia

Hotels & Restaurants Macedonia

Добредојдовте на официјалната страница, се надеваме ќе пронајдете соодветен хотел и ресторан

повеќе информации
rate Macedonia

Hotels & Restaurants Macedonia

Добредојдовте на официјалната страница, се надеваме ќе пронајдете соодветен хотел и ресторан

повеќе информации

Hide Main content block

Изберете Хотел, Мотел, Вила, Апартман, Конак или Викендица што ќе Ви овозможи Пријатен Престој

Локации од цела Македонија само за Вас на едно место!

 • graduation
  1268

  Активни понуди

  Не пропуштајте ги промоциите и понудите на хотелите и рестораните!

 • users
  26806

  Членови

  Промоции и креирани посебни понуди за сите членови на Hotels Macedonia. Регистрирај се и биди дел од нас!

 • leanpub
  5808

  Букирања

  Бидете дел од Hotels Macedonia букирајте престој и добијте попусти и промоции.

 • globe
  80

  Општини

  Хотели, Мотели, Хостели, Апартмани, Викендици, Вили низ цела Македонија. Изберете го Вашиот престој денес!

Пребарај Хотел, Ресторан

Keyword
Categories
Локација

0 1 Наша Препорака

Изберете некоја од препораките за пријатен и релаксиран престој
 • All
  All
 • cache/resized/3fe3785c199ac066e344294772e49c67.png
  Апартмани
 • cache/resized/02a81ea7ce8e69a6aa4bbb07d422e345.png
  Брза Храна
 • cache/resized/4b4093b08e6e169e17350d14c6dc2fef.png
  Викендици
 • cache/resized/4504c7428ecdfcdf3d719f47f1166e27.png
  Вили
 • cache/resized/b4d3259a6e622fabc228bb368158fce2.png
  Винарии
 • cache/resized/83253c73a6374a5337d3d8611bb9f058.png
  Здрава Храна
 • cache/resized/08b864bfd832424275db2a9210054db9.png
  Кетеринг
 • cache/resized/2347aa6d8ea1f437210ede554991bf4a.png
  Конаци
 • cache/resized/4f73f4a25d2390968bbe1ef1c9c3bd66.png
  Мотели
 • cache/resized/0fd162aeca0d49fcf9d0ce603957baeb.png
  Пекари, фурни
 • cache/resized/7d48db948dca0cc4de569ea6b1e8449e.png
  Пицерии
 • cache/resized/a4365caa76140bcef3da4575a350fba6.png
  Ресторани
 • cache/resized/a6939959aad4bb6f25d5637d8f3a752d.png
  Слаткарници
 • cache/resized/6f8b729fc9206e39a04a5233221d46b5.png
  Хостели
 • cache/resized/aba6ed3911e48dc3c842ebc424807f90.png
  Хотели
cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

cache/resized/e178bbd5f19ea368209389ce60d2574b.jpg
28 May 2020 51 hits

Ресторан Треф

cache/resized/d7cfb44f48b253160b12118b47511b8c.jpg
29 May 2020 80 hits

Мотел Ресторан Култа

cache/resized/50fd10891eb36c68ec67c488b5d5c5d8.jpg
28 May 2020 72 hits

Мотел Мице

cache/resized/7b3725793d81f62dc8624481dee229e3.jpg
27 May 2020 50 hits

Пекара Специјал

cache/resized/b67123bbb5832db7d604c4281ea5eb4b.jpg
28 May 2020 102 hits

Хотел Inex Gorica

cache/resized/eec241ab7c4b3c8bbd8d8587475f9c11.jpg
26 May 2020 99 hits

Хотел Радика

cache/resized/ff68a29a2797c6ba236767f84bdf6e59.jpg
29 May 2020 53 hits

Ресторан Queen Maria

cache/resized/0fc1f7afd2809ea5d831a751466097d3.jpg
28 May 2020 41 hits

Ресторан Лихнидос

cache/resized/c6f6c1988da153810618cd6bd80e8145.jpg
26 May 2020 44 hits

Хотел Томче Софка

cache/resized/2870a14d9768c2ccb9c006b97c444ff5.jpg
25 May 2020 45 hits

Хотел Скала

0 2 Изберете сместување

Изберете некоја од локациите и испланирајте го Вашиот одмор!

Реклами

0 4 Event Coming Soon

Has no item to show!

0 5 Наша препорака

Хотели, Мотели, Хостели, Апартмани, Викендици, Вили низ цела Македонија. Изберете го Вашиот престој денес!
cache/resized/53ed63feb897b2b8a5bfabd6b43b5d4d.jpg

Вила Ноар

Викендица Ноар се наоѓа на Шапка. Лоцирана во прекрасна и еколошки чиста природа и лесно достапна, оваа вила е на 100 метри оддалеченост од ресторан ...
cache/resized/6bd31d93fa9488f541c08c578536dcce.jpg

Вила Lux Маврово

Villa Lux Mavrovo е новоизградена луксузна вила, во срцето на Маврово, во непосредна близина на скијачкиот центар. Располага со 2 ката, првиот ...
cache/resized/aec152b93f9cc4e3dfba7f95e9db7c89.jpg

Вила Бело Езеро

Вила „Бело Езеро„ се наоѓа на одлична локација во строг центар, поточно на самиот кеј на Охридското Езеро. Располага со 8 двокреветни соби, и два ...
cache/resized/488b6c1c4f216274e14bb1856a1bad17.jpg

Апартман TIM 1

Апартманот Тим 1 се наоѓа спроти градскиот парк, близу до сите кафани и ресторани во Дебар Маало поточно спроти Вардар Мебел. Има една спална ...
cache/resized/043860feefe5795237b67cf372e15f0c.jpg

Апартмани Николиќ

Апартманот се наоѓа во станбениот комплекс во Маврово, на 10 минути пешачење од Старата Стаза и 900m оддалеченост од СКИ лифтот Стар. Апартманот ...
 • client 1
 • client 2
 • client 3
 • client 5
 • client 7
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…